Hlavní obsah

Muž na Hodonínsku chtěl umravnit bujarou společnost. Dostal lahví do hlavy

Právo, miv
Hodonín

Aktéry krvavého incidentu, který se stal v sobotu 7. srpna zhruba ve 21.45 hodin před školou v Žarošicích na Hodonínsku, hledá policie. K případu chtějí vyslechnout lidi, které krátce předtím zachytila kamera.

Policie hledá trojici mužůVideo: Policie ČR

 
Článek

V uvedeném čase se podle policie před základní školou jeden muž pokusil umravnit skupinku osob rozjařených alkoholem a dělajících nepořádek doprovázený rozbíjením skleněných lahví. Jeho snaha se však nesetkala s pozitivní odezvou a vzápětí musel čelit agresivnímu útoku.

Trojice mladíků zaútočila na kolemjdoucí muže, které po bitce oloupila

Krimi

„Jeden z mužů praštil oběť lahví do hlavy s takovou intenzitou, že upadla na zem. Krvácejícího muže ještě jeho kamarád počastoval kopem do hlavy,“ popsal incident mluvčí jihomoravské policie Pavel Šváb.

Cestující dal strážníkovi v Hradci Králové hlavičku

Krimi

Napadený musel na ošetření do nemocnice, měl štěstí, že si utrpěná zranění nevyžádala hospitalizaci. Kyjovští policisté pátrají po totožnosti aktérů incidentu a pomoci jim může zjištění totožnosti především trojice z videa.

„Pokud jste byli svědky události nebo znáte totožnost lidí ze záběrů (i sedících), obraťte se prosím na policisty prostřednictvím linky 158,“ žádá mluvčí.

Foto: Policie ČR

Policie hledá lidi ze záznamu.

Reklama

Výběr článků

Načítám