Hlavní obsah

Muž na Havlíčkobrodsku vnikl do cizího bytu, napustil si vanu a nahý v ní usnul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úsobí

Kuriózní zážitek z tohoto týdne zřejmě propříště donutí majitele domu z Havlíčkobrodska zamykat vchodové dveře i v době osobní přítomnosti. Jak se totiž přesvědčil, i za takových podmínek se totiž dokáže nezvaný návštěvník nejen nastěhovat, ale i rychle zabydlet.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Protialkoholní záchytná stanice. Ilustrační foto.

Článek

K případu, který aktuálně prověřují policisté, došlo v úterý 23. dubna necelou hodinu před půlnocí v obci Úsobí.

„Na operační středisko se dovolal majitel domu, který uvedl, že v jeho domě ve vaně spí muž, kterého nezná, a jehož nejde vzbudit,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Po vloupání do prodejny v Olomouci zloděj sám zavolal policii a tvářil se jako svědek

Krimi

Úspěšnější byla až policejní hlídka, které se podařilo 29letého spáče přivést k vědomí i identifikovat. Zjistili, že muž z Jihlavy vstoupil do neuzamčeného domu, vysvlékl se, napustil si vanu a v té usnul.

Dechová zkouška s výsledkem 2,45 promile mu poté zajistila odvoz k legálnímu, byť podstatně nákladnějšímu noclehu na záchytné protialkoholní stanici. K neplánovanému účtu si navíc může přičíst i podezření z přečinu porušování domovní svobody.

Reklama

Výběr článků

Načítám