Hlavní obsah

Muž, kterého v Plzni tragicky srazilo auto, šel mimo přechod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Muž, který zemřel po úterní srážce s autem na Rokycanské třídě v Plzni, šel mimo přechod. Informaci potvrdila policie. Mrtvého však ještě neztotožnila.

Tragická nehoda v PlzniVideo: Klára Mrázová, Novinky

 
Článek

K události vyjížděly kolem půl páté všechny složky integrovaného záchranného systému. „Muž dosud nezjištěné totožnosti přecházel vozovku mimo přechod. Následně došlo ke střetu s osobním automobilem značky Škoda, který řídila osmačtyřicetiletá žena,“ upřesnila ve středu dopoledne policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Andrea Divišová z krajské záchranky řekla, že do příjezdu posádek probíhala laická resuscitace. „Zranění byla tak závažná, že lékař musel konstatovat exitus,“ uvedla s tím, že na místo pak zamířil koroner.

Raindlová doplnila, že test na alkohol a přítomnost omamných a psychotropních látek byl u řidičky škodovky negativní. „U chodce byla nařízena soudní pitva. Událostí se nadále zabýváme,“ sdělila mluvčí.

Auto srazilo v Plzni chodce, na místě zemřel

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám