Hlavní obsah

Mrtvou ženu u cyklostezky v Plzni nikdo nezabil, skočila z elektrického stožáru

Plzeň

Policisté ve čtvrtek vyloučili, že by se někdo cizí podílel na smrti 54leté ženy, která byla o tomto víkendu nalezena s rozbitou hlavou u cyklostezky v plzeňské městské části Slovany. Podle zjištění Práva spáchala sebevraždu skokem ze stožáru vysokého napětí, v jehož blízkosti tělo leželo.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Původně policisté případ vyšetřovali jako vraždu s ohledem na vyjádření koronera, který měl podezření na cizí zavinění. „Na základě všech zjištěných skutečností bylo vyloučeno, že na ženě byl spáchán násilný trestný čin,“ uvedla ve čtvrtek krajská policejní Pavla Burešová.

Vandal v Plzni vylezl na pomník a ukradl vlajku

Krimi

Policisté případ prověřovali od sobotního rána. Jelikož nebylo možné na samotném počátku trestního řízení zcela vyloučit, že se na smrti ženy nepodílela další osoba, převzali si případ krajští kriminalisté.

Plzeňští kriminalisté prověřují násilný trestný čin, pátrají po totožnosti ženy

Krimi

„Z provedených výslechů, zajištěných důkazů a předběžných výsledků soudní pitvy vyplynulo, že smrt ženy nebyla způsobena cizím zaviněním, a nedošlo tedy k násilnému trestnému činu,“ pokračovala Burešová. Upřesnila, že se žena se o život připravila sama.

Reklama

Výběr článků

Načítám