Hlavní obsah

Mrtvola vytažená z řeky je nejspíš obětí dopravní nehody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Muž, jehož tělo o víkendu hasiči vytáhli z řeky Moravy nedaleko Litovle na Olomoucku, neutonul, ale stal se obětí dopravní nehody či násilného trestného činu. Provedená pitva totiž potvrdila, že zemřel na následky zranění, které utrpěl po srážce s autem nebo vlakem.

Foto: Josef Zajíc

Start u dolní stanice lanovky Trojanovice-Ráztoka.

Článek

Policii se zároveň podařilo odhalit jeho totožnost. "Jedná se o 44letého J. S. z obce Hvozd na Prostějovsku, který byl pohřešován od 6. dubna letošního roku," sdělila mluvčí severomoravské policie Dagmar Bednarčíková.

Muže naposledy viděl jeho spolupracovník, který se s ním loučil v pátek 4. dubna večer. Podle výpovědi kolegy mířil na autobusové nádraží v Litovli.

Policie hledá pachatele

Mrtvolu objevil v sobotu, tedy více než po měsíci, vodák asi dva kilometry od Litovle. Pitva zjistila, že příčinou mužova úmrtí byla řada vážných zranění hlavy, hrudníku, ruky a nohy. "Poranění bylo způsobeno s největší pravděpodobností motorovým nebo kolejovým vozidlem," dodala mluvčí.

Policie se případem nadále zabývá. Hledá pachatele, který bude zřejmě obviněn pro trestný čin ublížení na zdraví.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám