Hlavní obsah

Motorkářka si spletla brzdu s plynem a narazila do dítěte na odrážedle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná
Aktualizováno

Brzdu s plynem si spletla v neděli 49letá motorkářka na Karvinsku. Lekla se totiž chodců a najela do dítěte jedoucího na odrážedle. Záchranáři ho následně převezli do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Motorka, kterou žena narazila do dítěte.

Článek

Nehoda se stala kolem sedmé večer u areálu havířovských technických služeb. Motorkářka na stroji Yamaha XV se podle svých slov při vyjíždění z ulice Garážnická  lekla chodců na protilehlé krajnici, kam chtěla odbočit.

Motorkář na Brněnsku se srazil s dodávkou, na místě zemřel

Krimi

„Při manévru zřejmě zazmatkovala a místo brzdění přidala plyn. Tím ztratila kontrolu nad strojem a nekontrolovatelně do chodců narazila,“ uvedla mluvčí policie Zlatuše Viačková.

Mezi chodci byl muž s dítětem, které jelo na odrážedle. Žena jej podle policie zachytila a zranila. Záchranáři ho s blíže nespecifikovaným zraněním převezli do nemocnice.

Policisté zjistili, že žena nemá potřebné řidičské oprávnění k řízení tohoto typu motocyklu. Policie se nehodou dále zabývá.

Nehoda na Kladensku

Nehodu motorkáře řešili v pondělí po poledni také policisté na Kladensku. Muž zřejmě nezvládl stroj při jízdě zatáčkou a havaroval do příkopu. S poruchou vědomí byl převezen do nemocnice.

Nehoda motorkáře na KladenskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám