Hlavní obsah

Motorkář zemřel při nehodě v bývalém lomu na Berounsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V areálu bývalého lomu u Tetína na Berounsku havaroval v pátek odpoledne devětadvacetiletý motorkář, který si tam byl společně s dalšími zajezdit. O jeho život bojovali středočeští i pražští letečtí záchranáři, muž však i přes jejich veškerou snahu na místě zemřel.

Nehoda motorkáře v bývalém lomu na BerounskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Před 16. hodinou nám byl hlášen pád motorkáře na dráze v areálu bývalého lomu u Tetína na Berounsku. Při pádu z motocyklu zemřel muž narozený v roce 1993. Policisté na místě celou událost zadokumentovali a budou se jí nadále zabývat,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Pavel Truxa.

Na místě zasahovali hasiči i záchranáři. Ti navíc k nehodě vyslali vrtulník letecké záchranky z Prahy. O život motorkáře bojovali zhruba hodinu, ten ale přes veškerou poskytnutou pomoc na místě zemřel.

„Kdysi to tady fungovalo jako lom. Teď je tady v podstatě skládka, kdy se prostory lomu zaváží hlínou a sutí. Motorkáři si tady udělali takovou dráhu a pravidelně sem chodí jezdit na terénních motocyklech,“ popsal reportérovi Novinek jeden z místních obyvatel.

Motorkář v Praze zůstal zaklíněn pod autem, srážku nepřežil

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám