Hlavní obsah

Motorkář v Praze nechal seskočit spolujezdkyni, aby mohl ujíždět policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nehodou skončilo minulý čtvrtek pronásledování motorkáře v Praze. Muž na chvíli zastavil, aby mohla seskočit spolujezdkyně, pak začal zběsilou jízdu. Po dopadení bylo zjištěno, že není jasný původ motocyklu a muž je pod vlivem drog.

Spolujezdkyně seskočila a motorkář začal ujíždětVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídka policie chtěla v ranních hodinách zastavit v ulici 5. května motorkáře na silném stroji. Řidič poslechl a zastavil. Ale jen proto, aby mohla seskočit spolujezdkyně. Pak začal ujíždět.

Zdrogovaný muž ujížděl Prahou na kradené motorce. Pak skočil do křoví

Krimi

„Policisté byli nuceni řidiče pronásledovat na Nuselský most, Legerovu ulici, kde projel několik křižovatek na červenou a pokračoval dál směrem ke Štvanici. Poté co odbočil z hlavní silnice na prašnou cestu vedoucí k elektrárně, nezvládl řízení a s motocyklem havaroval,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Foto: Policie ČR

Muž ujížděl policistům

Útěk se mu nevydařil, a tak policisté zjistili, že muž řídil pod vlivem pervitinu a má zákaz řízení. Motorkář také nedokázal vysvětlit původ stroje, který měl odstraněné výrobní číslo. Registrační značka patřila na jinou motorku. Policisté proto budou zjišťovat, jak k motorce přišel.

„Dvaačtyřicetiletý řidič se bude zodpovídat z trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a ohrožení pod vlivem návykové látky, z nichž byl obviněn,“ konstatoval Rybanský.

Reklama

Výběr článků

Načítám