Hlavní obsah

Motorkář v Kladně se vážně zranil při střetu s osobním vozem

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vážným zraněním motorkáře skončila v neděli odpoledne nehoda osobního vozu s motocyklem v centru Kladna. Motorkář měl jet podle svědků po zadním kole, cestu mu ale zkřížil osobní automobil.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda motocyklu a osobního auta v KladněVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na křižovatce ulic Kleinerova a ČS armády. Motorkář jel podle dosavadního vyšetřování po hlavní silnici směrem na Kladno - Dubí.

Osobní vůz jel naopak směrem na Rozdělov, kdy se jeho řidič rozhodl odbočit do Kleinerovy ulice. Řidič pravděpodobně přehlédl motorkáře, kterému nedal přednost a vjel mu do cesty. Motorkář už nedokázal střetu zabránit a do vozidla narazil.

„Vyšetřujeme dopravní nehodu osobního vozu a motocyklu. Řidič motocyklu utrpěl při střetu zranění a byl převezen do nemocnice,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Jakub Vinčálek.

Podle informací z místa vyslovil lékař podezření na otřes mozku a poranění zad. Někteří svědci motorkáře viděli, jak ulicí ČS armády projíždí po zadním kole.

Kvůli nehodě byla v místě omezená doprava. Kyvadlově ji řídili strážníci. Další okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám