Hlavní obsah

Motorkář skončil po nehodě na Opavsku těžce zraněný v potoce

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vítkov

Těžká zranění utrpěl při nedělní nehodě na Opavsku 44letý motorkář. Hasiči ho museli vytáhnout z potoka, kam se strojem sjel. Muže se zraněnou páteří přepravili zdravotníci do nemocnice vrtulníkem.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Nehoda motorkáře na Opavsku

Článek

Nehoda se stala u Vítkova na Opavsku. „Muž i jeho motocykl leželi v potoce, který nebyl naštěstí příliš hluboký,” popsal v pondělí zásah mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Co nehodě předcházelo, není zcela zřejmé. Příčinu vyšetřuje policie.

Srazil motorkáře a ujel, za pár minut se vrátil se 2,64 promile

Krimi

Hasiči zraněnému muži nasadili krční límec a s pomocí páteřní desky - což jsou nosítka pro pacienty s podezřením na poranění páteře - ho dostali na břeh.

Společně se zdravotníky pak hasiči nesli zraněného zhruba 200 metrů k vrtulníku, který motorkáře přepravil do nemocnice.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Motorkář havaroval u Vítkova

„Muž zůstal po nehodě při vědomí, lékaři u něj podle mluvčího záchranné služby zjistili těžké poranění, a to v oblasti hrudníku, břicha, páteře a horní končetiny,” upřesnil Kůdela.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Zraněného motorkáře přepravil vrtuník

Reklama

Související články

Mladý motorkář zahynul ve Chřibech

Smrtí mladého motorkáře skončila i nedělní nehoda v buchlovských horách na Kroměřížsku. Jednadvacetiletý mladík havaroval na hlavním silničním tahu I/50 na...

Výběr článků

Načítám