Hlavní obsah

Motorkář se u Pražského okruhu srazil s autem, letěl pro něj vrtulník

Vážným zraněním 69letého motorkáře skončila v pondělí odpoledne nehoda u nájezdu na Pražský okruh mezi Třebonicemi a Řeporyjemi. Motorkář se srazil s osobním vozem, jehož řidička odbočovala na nájezd na Pražský okruh.

Nehoda u Pražského okruhuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo v Poncarově ulici v Praze 5, u nájezdu na dálnici D0. Podle svědků měl jet motorkář směrem od Jinočan Poncarovou ulicí rovně dále na Stodůlky. Na křižovatce se však srazil se škodovkou, jejíž řidička měla podle svědků odbočovat a najíždět na Pražský okruh.

"Na místo nehody jsme vyslali posádku leteckých záchranářů. Ti si do své péče převzali 69letého řidiče motocyklu, u kterého zjistili vážná mnohačetná poranění. Muže museli napojit na umělou plicní ventilaci a uvést ho do umělého spánku. Po poskytnutí intenzivní lékařské péče byl pacient letecky přepraven do motolské nemocnice," řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Provoz v místě nehody řídili policisté. Přivolaní hasiči zajistili místo nehody a zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem. Okolnosti nehody nadále prošetřuje policie.

Foto: Novinky

Nehoda u Pražského okruhu

Motorkář se na Sokolovsku srazil s autem. Přiletěl pro něj vrtulník

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám