Hlavní obsah

Motorkář nepřežil v Beskydech srážku s traktorem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragická nehoda se stala v pondělí odpoledne v beskydské obci Staré Hamry na Frýdecko-Místecku. Třicetiletý motorkář, který jel ve směru ze Starých Hamrů na Ostravici, narazil z dosud nezjištěných příčin do traktoru, který jel po silnici ve stejném směru.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Motorkář zůstal po nehodě ležet na silnici bez známek života. „Svědci události začali bezprostředně poskytovat první pomoc včetně zevní srdeční masáže,“ informoval mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

„Snahou o záchranu následně pokračovaly posádky záchranné služby, které postiženému poskytly veškerou možnou resuscitační péči. Ta však ani po desítkách minut nevedla k obnovení krevního oběhu, a zasahující lékaři tak museli nakonec konstatovat smrt,“ dodal.

„Z důvodu šetření této tragické nehody bylo zapotřební uzavřít komunikaci. Policisté odkláněli provoz v obou směrech na objízdné trasy, a to jak v Ostravici, tak ve druhém směru na Bílou. Silnice je již zprůjezdněna,“ uvedla v pondělí večer mluvčí policie Soňa Štětínská.

Kamion na Frýdecko-Místecku prorazil svodidla a převrátil se

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám