Hlavní obsah

Motorkář nepřežil srážku s autem. Řidič mu nedal přednost

– Vsetín

Srážku s osobním vozem nepřežil v Rožnově pod Radhoštěm čtyřiačtyřicetiletý motorkář z Novojičínska. Tragédii zavinil šofér auta, který nedal motocyklistovi přednost. Na silnicích regionu letos zahynuli už čtyři lidé, z toho byli tři motorkáři.

Foto: KŘPZ

Motocyklista neměl při srážce naději na přežití.

Článek

„Šestadvacetiletý řidič auta z Rožnova jedoucí směrem na Frenštát při odbočování vlevo na vedlejší pozemní komunikaci nedal přednost protijedoucímu motorkáři," popsal nehodu Vladislav Malcharczik ze vsetínské policie.

Motocyklista vážným zraněním na místě podlehl, řidič osobního vozu byl s lehkým zraněním odvezen na ošetření do nemocnice. Dechová zkouška neprokázala, že by před jízdou pil alkohol.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Dopravní policisté a kriminalisté dopravní nehodu vyšetřují, přizván byl i soudní znalec," doplnil Malcharczik.

Loni na Vsetínsku za celý rok zahynulo na silnicích 16 lidí. Ve Zlínském kraji letos dopravní policisté evidují 13 obětí nehod, z toho šest zemřelých jelo na motocyklu. Několik dalších motorkářů utrpělo při dopravních nehodách v letošním roce vážná zranění. Loni na silnicích Zlínského kraje za celý rok zemřelo 41 lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám