Hlavní obsah

Motorkář na Jesenicku marně bojoval se zaseklým plynem, narazil do pokáceného stromu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marně se pokoušel ubrat plyn u svého stroje šestapadesátiletý motorkář na silnici II/457 v katastru Horních Heřmanic u Bernartic na Jesenicku, kam se v neděli vydal na projížďku. Páčka nereagovala, a tak muž skončil i se svým strojem na trávě vedle vozovky, kde narazil do pokáceného stromu. Se zraněními ho poté přepravil vrtulník do nemocnice.

Foto: Policie ČR, Novinky

Havarovaný motocykl.

Článek

Nehoda se stala v neděli před půl třetí odpoledne. Novinky o ní v pondělí informovala policejní mluvčí Ivana Skoupilová.

Podle policistů se motorkáři během jízdy od města Vidnava při průjezdu levotočivou zatáčkou pravděpodobně zasekla plynová páčka. Kvůli tomu se mu nedařilo zpomalit a vyjel vpravo z vozovky na travnatou plochu u silnice.

Foto: Police ČR, Novinky

Místo nehody

„Následně s motorkou narazil do kmene pokáceného stromu, čímž došlo k jeho vymrštění z motorky. Muž byl z místa nehody transportován leteckou záchrannou službou do Fakultní nemocnice v Olomouci k ošetření,“ uvedla mluvčí.

Škoda na motocyklu značky Yamaha byla předběžně vyčíslena na 80 tisíc korun. Nehodou se policisté i nadále zabývají.

Foto: Policie ČR, Novinky

Místo nehody

V serpentinách u Slap zahynul motorkář

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám