Hlavní obsah

Motorkář jel po D35 v protisměru. Nezastavila ho ani nehoda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na poslední chvíli uhnul řidič osobního auta motorkáři na dálnici D35, který jel v protisměru. Odneslo to zrcátko. Motocyklista ale ujel a pátrá po něm policie.

Motorka v protisměru na D35Video: Policie ČR

 
Článek

Motorkář jel v sobotu kolem 18. hodiny po rekonstruovaném úseku dálnice D35 u Nemilan. Ve směru na Ostravu jel dle policie ve směru na Olomouc.

„Během jízdy zavadil o zpětné zrcátko jednoho z projíždějících vozidel a poškodil ho. Z místa nehody ale ujel,“ sdělila mluvčí policie Marie Šafářová.

Foto: Policie ČR

Motorka v protisměru na D35

I když policisté dostali několik oznámení o řidiči a byli rychle na místě, řidiče už tam nezastihli. Nepomohl jim ani záznam z mýtné brány, a proto se obrátili na veřejnost. Žádají svědky o záznamy z palubních kamer.

Řidič se na dálnici D1 otočil a pokračoval v protisměru. Hledá ho policie

Krimi

„Informace k motocyklu a případně jeho řidiči je možné sdělit telefonicky, buď přímo policistům z dálničního oddělení na tel. č. 974 762 751, nebo operačnímu středisku na bezplatné lince 158,“ doplnila Šafářová.

Reklama

Výběr článků

Načítám