Hlavní obsah

Mokrý sníh poslal mercedes na Jablonecku do příkopu. Řidič vezl tři děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kořenov

Řidič na Jablonecku neudržel na čerstvém mokrém sněhu osobní auto s manželkou a třemi dětmi na silnici. Při nehodě vůz skončil převrácený na boku a v příkopu. Záchranka všechny přepravila do nemocnice s lehkými zraněními.

Foto: Policie ČR

Následky nehody na Jablonecku

Článek

Řidič se v úterý krátce před 11:00 dostal do problémů v autě značky Mercedes na silnici I/10 mezi obcemi Kořenov a Desná na Jablonecku.

V oblasti na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš právě padal čerstvý mokrý sníh, na kterém se podle policie vozidlo nepodařilo řidiči udržet.

„Osobní vůz sjel vpravo do silničního příkopu, kde se převrátil na bok. V autě spolu s řidičem cestovala manželka a jejich tři děti ve věku od 6 do 13 roků,“ informovala o nehodě mluvčí policie Ivana Baláková.

Osmnáctiletý řidič nezvládl smyk. BMW skončilo v potoce

Krimi

Ven z auta pomohli rodině hasiči. Rodiče i s dětmi odvezli záchranáři do nemocnice, podle Balákové se mělo jednat převážně jen o lehčí zranění v podobě různě rozsáhlých zhmožděnin.

Okolnosti nehody policie dál vyšetřuje. Mluvčí zmínila, že zmíněný řidič nebyl jediný, kdo se potýkal s komplikacemi vlivem přívalu sněhu, a problémy se sjízdností měli i šoféři kamionů.

Řidič na Zlínsku převrátil felicii plnou mladíků. Jeli po neudržované silnici

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám