Hlavní obsah

Mladý řidič zemřel po střetu s kamiónem převážejícím semena

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherský Brod

Vážná dopravní nehoda se stala v úterý dopoledne na obchvatu u Bánova na Uherskohradišťsku. Po střetu osobního a nákladního automobilu při ní zemřel dvaadvacetiletý řidič. Neštěstí se stalo na silnici první třídy směřující na Slovensko. Policisté kvůli vyšetřování tento hlavní tah na několik hodin zcela uzavřeli.

Článek

Kamión zatarasil celou silnici, při nárazu vysypal náklad 25 tun slunečnicových semínek. Jeho řidič utrpěl pouze lehké zranění.

„Příčinu nehody dosud šetříme. Řidič osobního vozidla vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru. Nikoho v osudný okamžik nepředjížděl. Je možné, že ho oslnilo slunce, které bylo nízko nad horizontem. Měl i zhoršený výhled kvůli námraze na předním skle,“ řekl Právu policejní mluvčí Aleš Mergental.

Policisté odkláněli v době uzavírky dopravu na objízdné trasy. V letošním roce jde na Uherskohradišťsku již o devátou oběť dopravní nehody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám