Hlavní obsah

Mladý řidič jel na mokré silnici rychle a narazil do dodávky. Sedm zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

Sedm zraněných si v noci na neděli vyžádal střet osobního auta a dodávky na Hodonínsku. Podle policie jel mladý řidič v autě pravděpodobně rychle a havaroval.

Foto: ZZS Jihomoravského kraje

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala po půlnoci na silnici první třídy mezi Dražůvkami a Archlebovem na Hodonínsku. Mladý řidič osobního auta dle mluvčího policie Petra Valy nepřizpůsobil rychlost a na mokré silnici vyjel do protisměru, poté sjel do příkopu, narazil do betonového sloupku a od toho se odrazil zpět na silnici, kde se střetl s osobní dodávkou.

Řidič na Táborsku zemřel po nárazu do reklamního panelu

Krimi

Hasiči museli podle informací na svém webu některé zraněné vyprošťovat. „Šest lidí jsme s lehkými či středně těžkými zraněními převezli do kyjovské nemocnice, jednoho těžce zraněného jsme vezli na urgentní příjem do nemocnice v Brně. Byl při vědomí a nebyl v kritickém stavu,“ upřesnila mluvčí jihomoravské záchranné služby Barbora Truksová Zuchová.

Zatímco řidič dodávky měl test na alkohol negativní, řidič osobního auta, který nehodu zřejmě způsobil, se testu kvůli zranění nebyl schopen podrobit a policisté nařídili odběr krve v nemocnici. Škodu policisté vyčíslili na 200 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám