Hlavní obsah

Mladý motorkář se bez helmy projížděl areálem strojíren. Po pádu zemřel

Právo, jr
Zlín

Bez přilby riskoval v pondělí v podvečer na motocyklu pětadvacetiletý motocyklista ve Slavičíně na Zlínsku. Ve smyku narazil do zaparkovaných vozidel a po nehodě na místě zemřel.

Foto: Policie ČR

Havarovaná motorka na Zlínsku

Článek

„V pondělí zemřel po pádu z motocyklu mladý muž, který se chtěl projet v areálu bývalých Vlárských strojíren ve Slavičíně,“ informovala mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková.

„Při jízdě uvedl z dosud nezjištěných příčin motocykl do smyku, přičemž postupně narazil do tří zaparkovaných vozidel. Při jízdě neměl na hlavě přilbu. Řidič motocyklu utrpěl při havárii zranění neslučitelná se životem a i přes okamžitou pomoc dvaapadesátiletého muže z Uherského Brodu, který stál při havárii opodál, svému zranění na místě podlehl,“ popsala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Jízdu bez přilby motorkář nepřežil

Hasiči i záchranáři po příjezdu na místo nadále pokračovali v oživování mladého muže, ale bohužel bez úspěchu.

„Hasiči muže položili na pevnou podložku a ihned zahájili resuscitaci, ve které pokračovali i po příjezdu záchranářů včetně lékařky. Hasiči i záchranáři více než čtyřicet minut sváděli boj o přežití těžce zraněného muže, avšak neúspěšně. Muž svým zraněním podlehl,“ doplnila mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Veškeré okolnosti tragické dopravní nehody prověřují kriminalisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám