Hlavní obsah

Mladíka na Turnovsku už hledají i hasiči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TURNOV

Pátrání po osmnáctiletém Danielu Daníčkovi, který se ztratil v noci na neděli, pokračuje. Vedle turnovské policie se do hledání zapojili v úterý ráno i profesionální hasiči. "Postupně vypouštíme a prohledáváme náhon u elektrárny, zatím je však pátrání neúspěšné," oznámil velitel turnovské policie Vladimír Studnička.

Článek

Pohřešovaného mladíka viděli rodiče naposledy v sobotu, kdy odešel na diskotéku v Trávnicích. Přátelé ho viděli naposledy zhruba hodinu po půlnoci a od té doby se rodičům ani kamarádům nehlásí. Právě bezprostřední okolí diskotéky policisté a hasiči důkladně prohledávají.

"Zvažujeme, zda nepřizveme na pomoc také vrtulník," poznamenal Studnička.

Po osmnáctiletém mladíkovi pátrá policie neúspěšně už od pondělí, kdy rodiče ohlásili, že chlapec nepřišel domů a nebere mobilní telefon. Přes noc museli policisté pátrání přerušit a znovu akci rozjeli za svítání.

Hledaný mladík měl na sobě šedé kalhoty a černou bundu s kapucou, na nohou měl černé kotníčkové boty. U sebe měl tzv. ledvinku s mobilním telefonem a penězi. Informace o pohřešovaném přijímá policie na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám