Hlavní obsah

Mladík v Hodoníně napadl svou matku. Vzal jí mobil, aby ho mohl prodat

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

Chtěl peníze a neváhal kvůli tomu napadnout i vlastní matku. O případu, který se odehrál na počátku týdne v Hodoníně, informoval ve středu policejní mluvčí Petr Zámečník. Incident prověřují policisté jako loupež, 19letého mladíka vykázali na deset dní z domu.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policisty přivolala matka mladého muže, která vytočila tísňovou linku. Devatenáctiletý syn po ní chtěl podle policistů její mobilní telefon, aby ho následně mohl prodat a získané peníze použít pro sebe.

„Vůči matce začal být agresivní a vulgárně jí nadával. Když mobilní telefon a ani žádné jiné finanční prostředky nezískal po dobrém, uchýlil se k násilí. Matku fyzicky napadl, srazil ji na podlahu a následně jí vytrhl tašku, ze které vzal její mobilní telefon,“ popsal Zámečník.

Když se muž zmocnil telefonu i peněz, z místa utekl, policisté jej však následně zadrželi a skončil v cele. Policie případ vyšetřuje jako loupež, mladíkovi v případě odsouzení hrozí až 10 let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám