Hlavní obsah

Mladík se vracel Prahou z tréninku. Po přepadení přišel o peníze na účtu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Osmnáctiletého mladíka přepadla v polovině června na pražském Střížkově čtveřice mladých mužů. Donutili ho vydat mobil a pak vybrat peníze z bankomatu. Policie zveřejnila video se dvěma podezřelými.

Muži podezřelí z vydíráníVideo: Policie ČR

 
Článek

Případ se stal již v polovině června, ale policie o něm informovala až nyní a požádala o pomoc při pátrání. Mladík se vracel domů z tréninku, když ho v parku Přátelství oslovili dva muži, zda nemá cigaretu. Řekl jim, že nemá, a rychle odešel.

V pražských Záběhlicích hořelo v průmyslovém areálu

Krimi

„Když se otočil, uviděl, že ho ti dva muži sledují. Po pár metrech na něj již čekali další dva dosud neznámí podezřelí, kteří poškozeného společně obestoupili a donutili ho sednout si na lavičku,“ sdělila mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Foto: Policie ČR

Muži podezřelí z vydírání.

Jeden muž mu vzal batoh a druhý mobil. Pod nátlakem, který spočíval v přesile a spršce vulgarit, jej donutili vybrat peníze z bankomatu. Slíbili, že mu pak mobil vrátí. Mladík se ještě pokusil utéct, ale marně. A tak peníze předal, mobil dostal zpět.

Někdo na nás vystřelil šíp, tvrdí dělníci z pražské Folimanky

Krimi

Detektivové po ohlášení případu našli kamerové záznamy, kde jsou dva podezřelí. Pakliže je někdo pozná, informace může předat na lince 158.

Muži jsou podezřelí ze spáchání trestných činů vydírání, krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což pachatelům v případě odsouzení hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám