Hlavní obsah

Mladík na Kladensku nestihl předjet kamion, čelně se srazil s autem v protisměru

– Kladno
Novinky, ok, jap

Dvě osobní auta se srazila ve čtvrtek dopoledne na Kladensku. Při předjíždění se škoda čelně srazila s fordem. Oba řidiči jsou zraněni, jednoho převezl do nemocnice vrtulník.

Řidič nezvládl předjíždění na KladenskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Auta bourala kolem půl jedenácté na silnici I/16 u obce Tuřany. „Třiadvacetiletý řidič Škody Fabia předjížděl kamion a nestačil se zařadit, přičemž se střetl s protijedoucím Fordem Focus, který řídil 53letý muž,“ řekla Novinkám mluvčí policie Michaela Nováková.

Hasiči museli podle jejich mluvčího Petra Svobody oba řidiče vyprostit pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. Starší muž byl následně resuscitován a musel do nemocnice vrtulníkem.

Řidič po nehodě v Pardubicích pokračoval v jízdě s uvolněnou kapotou

Krimi

„Utrpěl vážná mnohočetná poranění včetně poranění hlavy, byla u něj nutná intenzivní lékařská péče a následně byl převezen do vojenské nemocnice. Druhý muž utrpěl oboustranné mnohočetné zlomeniny dolních končetin a po zajištění a zafixování byl odvezen do Motola,“ sdělila Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Podle Novákové mladší řidič nebyl pod vlivem alkoholu. Škoda byla vyčíslena na 200 tisíc korun. Přesné příčiny nehody policisté vyšetřují.

Cisterna sjela z dálnice D4 do lesa

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám