Hlavní obsah

Mladík bodl matku loveckým nožem do zad

Právo, orh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÝ KRUMLOV

Osmnáctiletý mladík se v noci na úterý pokusil v Loučovicích na Českokrumlovsku zavraždit svoji 55letou matku. Podle kriminalistů vzal lovecký nůž a bodl ji do zad. Podle informací Práva zasáhl plíce a ženu zachránila jen velmi rychlá zdravotnická pomoc.

Článek

"Mladík byl opilý a nejdříve se s matkou hádal. Celý spor vyvrcholil, když popadl lovecký nůž a zezadu na ní zaútočil. Bodl ji do oblasti hrudníku a způsobil jí tak těžké zranění,“ sdělila Právu mluvčí jihočeské policie Jana Kameníková s tím, že ženu musela převést záchranná služba do českobudějovické nemocnice.

Mluvčí nemocnice Jan Dušek potvrdil, že žena je hospitalizována na oddělení ARO. "V současné době je její stav stabilizovaný,“ podotkl Dušek.

Policisté mladíka zadrželi na místě činu a převezli ho do cely, kde čeká, zda na něho soudce uvalí vazbu. Za trestný čin vraždy ve stádiu pokusu, ze kterého je podezřelý, mu může hrozit až 15 let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám