Hlavní obsah

Mladíci přepadli vrstevníka ve vlaku. Udeřili jej a sebrali mu věci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov

O osobní věci přišel v neděli mladistvý cestující ve vlaku z Prostějova do Brna. Ve vagonu jej přepadli dva vrstevníci, kteří mu po úderu sebrali cennosti. Daleko však nedojeli a byli zadrženi.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mladík jel ve vlaku v posledním vagónu, kde k němu před příjezdem do stanice Nezamyslice přišli dva mladí muži, z nichž jeden ještě nebyl plnoletý.

„Jeden z nich ho srazil na podlahu úderem do hrudníku. Při pádu mu (napadenému) vypadla z kapsy elektronická cigareta a peněženka. Obě tyto věci si útočníci vzali a vyhrožovali mu, že pokud jim nedá i cestovní vak, tak to s ním nedopadne dobře,“ uvedla mluvčí policie Miluše Zajícová.

Sedmnáctiletý mladík měl na Vysočině zranit nožem taxikáře a sebrat mu auto

Krimi

Vak mladík odevzdal a útočníci mu sebrali přenosný bluetooth reproduktor. Z peněženky vzali 50 Kč a odešli. Poškozenému podle policie způsobili škodu 3 650 Kč. Mladík v Nezamyslicích vystoupil a ihned přepadení nahlásil. Policisté podezřelé zadrželi po několika hodinách v Ivanovicích na Hané i s odcizeným reproduktorem.

Muž vyrazil na pivo s neznámým společníkem, který ho na toaletě zbil a oloupil

Krimi

„Ani jeden z nich nezapíral a k napadení a okradení hocha se doznali. Oba nakonec skončili v policejní cele, kde přečkali noc. I přes své mládí mají oba zápis v rejstříku trestů pro méně závažnou trestnou činnost,“ konstatovala mluvčí s tím, že byli obviněni z loupeže.

Reklama

Výběr článků

Načítám