Hlavní obsah

Mladá řidička Alfy Romeo v Jičíně nadýchala čtyři promile, prozradila se odbočením na chodník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jičín

Zadržením řidičského průkazu a zákazem další jízdy skončil v úterý večerní výlet pro 26letou řidičku v Jičíně. Ta na sebe policisty upozornila nejistou jízdou a hlavně odbočením na chodník. Po zastavení nadýchala téměř čtyři promile alkoholu. Policie z kontroly zveřejnila videozáznam.

Žena v Jičíně řídila s bezmála čtyřmi promileVideo: Policie ČR

 
Článek

Na auto značky Alfa Romeo narazila policejní hlídka v úterý po 19:00. Vozidlo jedoucí před nimi odbočilo na chodník, kde nemělo co dělat, policisté se proto rozhodli zjistit, jak se věci mají.

„Řidička opakovaně nadýchala 3,82 promile alkoholu a k požití se následně doznala. Na místě jí byl zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda,“ informovala ve čtvrtek o případu mluvčí policie Eliška Pospíšilová.

Ještě než se testy podařilo uskutečnit, řidička se o nadýchnutí správným způsobem několikrát marně pokusila.

Přes cestu běžela kočka a já vjel do plotu, vysvětlil cyklista s 3,6 promile nehodu na Trutnovsku

Krimi

Případ policie řeší ve zkráceném řízení jako ohrožení pod vlivem návykové látky, za což ženě hrozí až rok vězení, peněžitý trest nebo zákaz řízení.

Videozáznam nasvědčuje tomu, že žena mohla mít s sebou děti nebo osoby mladšího věku. Nelze to ale kvůli anonymizaci rozmazáním s jistotou určit. Policie sama se o tom nezmiňuje.

Foto: Policie ČR

Řidička s bezmála čtyřmi promile

Jsem na pohodu, tvrdila policii na Náchodsku opilá řidička s dětmi v autě

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám