Hlavní obsah

Mercedes vyletěl ze silnice do pole, mladíci ho chtěli zakrýt plachtou

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zatím neznámý řidič v pátek večer havaroval poblíž Vídeňské ulice v Praze se svým mercedesem. Auto vyletělo ze silnice a skončilo po 20 metrech převrácené na střeše v poli. Dva mladíci se ho snažili zamaskovat velkou plachtou.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladíci vyletěli s Mercedesem do pole, chtěli ho zamaskovat plachtouVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce po půl jedenácté večer. „Přijali jsme informaci od svědka, který viděl v poli osobní vozidlo značky Mercedes. Auto bylo převrácené na střeše a podle oznámení se ho měli snažit dva mladíci přikrýt velkou plachtou. Na místo proto vyjely nejbližší policejní hlídky,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Iveta Martínková.

Kromě policistů vyrazili na místo také hasiči. Nikoho už ale u auta nenašli. Mercedes jel pravděpodobně vysokou rychlostí malou uličkou a v zatáčce vyjel ze silnice do pole. Auto leželo převrácené na střeše zhruba 20 metrů od silnice ve vysoké trávě. Na místě byla také velká plachta, o které mluvil svědek nehody. V automobilu se našly také školní potřeby.

„Policisté začali po posádce auta pátrat. Nikoho se ale nepodařilo nalézt. Nehodou se dále zabývají policisté z oddělení dopravních nehod,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám