Hlavní obsah

Mazda vrazila do domu v Praze, posádka se pokusila zmizet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Nehodu spojenou s pátráním po jejích účastnících řešili ve středu večer policisté na pražské Palmovce, kde auto značky Mazda vrazilo do domu. Posádka vozu ještě před příjezdem záchranných složek utekla neznámo kam. Policisté nakonec podezřelé vypátrali.

Auto nabouralo na pražské Palmovce do domuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na křižovatce ulic Na Žertvách a Pod Kotlaskou. Ze zatím neznámých příčin vjelo auto nejprve na chodník a poté nabouralo do domu.

Přivolaní policisté a hasiči našli jen prázdné auto, protože posádka utekla.

Policie prvotní informace o pátrání ve čtvrtek upřesnila s tím, že ještě v průběhu středečního večera se podařilo vypátrat na základě popisu svědků tři lidi, kteří měli od této nehody utéct.

„Jednalo se o dva muže a jednu ženu. U muže, u kterého se domníváme, že v době nehody vozidlo řídil, jsme provedli testy na alkohol i na drogy. Oba vyšly s pozitivním výsledkem. Muž má navíc platný zákaz řízení,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na pražské Palmovce

Kriminalisté muže prověřují s podezřením na trestné činy ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a okolnosti nehody dál vyšetřují. O osudu zbylých dvou policie neinformovala.

Hasiči zajistili místo nehody. Dorazili také energetici, protože auto nabouralo do elektrického rozvaděče.

Reklama

Výběr článků

Načítám