Hlavní obsah

Matky s kočárky se pohádaly v centru Plzně, jedna bodla druhou do krku

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Bodnutím do krku skončila v centru Plzně hádka dvou matek. Případ, který se odehrál v úterý odpoledne v centru Plzně, už šetří policie. Třiadvacetileté útočnici hrozí několik let za mřížemi.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál ve Zbrojnické ulici pod okny hotelu Continental, kde se střetly dvě skupinky v čele s matkami tlačícími kočárky. Právě ty si mezi sebou začaly vyřizovat účty.

„Mladší žena ve věku 23 let chytla poškozenou zezadu za vlasy a jedním máchnutím ji bodla kapesním nožem do levé části krku do blízkosti čelisti. Poté poškozené vyhrožovala, že ji zabije,“ řekla Právu policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Podle informací Práva se jednalo o spor dvou romských skupin. Bodné zranění bylo zhruba tři centimetry dlouhé a tři centimetry hluboké.

„Žena byla s poraněním krku převezena do fakultní nemocnice. Nebyla v přímém ohrožení života,“ sdělila Právu mluvčí záchranné služby Lenka Ptáčková. Ještě tentýž den byla napadená matka z nemocnice propuštěna do domácího léčení.

Mladá útočnice se nyní zpovídá z pokusu o těžké ublížení na zdraví, z nebezpečného vyhrožování a výtržnictví. Agresorce hrozí několikaletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám