Hlavní obsah

Matka zatížila mrtvého kojence v řece na Mělnicku kameny

Mělník

Čtyřměsíční dítě, které matka mrtvé ukryla do řeky na Mělnicku, bylo zatížené kameny. Novinkám to v pátek potvrdila mluvčí policie Markéta Johnová. Vyšetřování případu nadále pokračuje.

Policie na místě nálezu tělaVideo: Aktu.cz

 
Článek

„Můžeme potvrdit, že žena použila na zatížení dítěte kameny. Na místě proto zasahovali také policisté z poříčního oddělení. Vyšetřování případu nadále pokračuje, byly zadány znalecké posudky,“ uvedla Johnová.

Matka dosud obviněna nebyla. V minulých dnech policie uváděla, že přichází v úvahu nedbalostní trestný čin.

Dítě z Mělnicka zemřelo na syndrom náhlého úmrtí

Krimi

Na úterní tiskové konferenci kriminalisté informovali, že jako příčina úmrtí byl stanoven syndrom náhlého úmrtí. Matka podle policie nevěděla, co si s mrtvým dítětem počít, a proto ho odnesla do řeky. Dítě zemřelo několik dní před incidentem a žena pak sama ukázala, kde dítě odložila. Zda byla pod vlivem alkoholu nebo drog, policie zatím neuvedla.

Smrt kojence na Mělnicku: Policie prověřuje nedbalost matky

Krimi

Tělo čtyřměsíčního chlapce našli policisté po rozsáhlém pátrání v sobotu odpoledne u řeky Labe u obce Vliněves nedaleko Hořína, odkud chlapec zmizel v pátek odpoledne.

Matka původně uváděla, že se s dítětem vydala do místního lesoparku, kde se i s chlapečkem opalovala. Podle svých slov na chvíli usnula, a když se probudila, kočárek ani dítě tam už nebyly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám