Hlavní obsah

Matka v Karlových Varech pobodala tři malé děti. Jedno zemřelo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Karlovarští policisté vyšetřují od sobotního odpoledne brutální čin. Podle informací Práva osmadvacetiletá žena pobodala v jednom z bytů tři děti. Jedno zemřelo na místě, další dvě skončily zraněné v nemocnici. Ženu kriminalisté zadrželi. Zatím odmítla vypovídat.

Video z místa činuVideo: Rudolf Voleman, Právo

 
Článek

Jak Právo zjistilo, útok matky nepřežil tříletý syn. Dalšího pětiletého chlapce převážel vrtulník do pražské motolské nemocnice v kritickém stavu. Mimo ohrožení života je dvouměsíční kojenec.

„Kolem 16. hodiny došlo k násilnému trestnému činu, při kterém utrpěla jedna nezletilá osoba zranění neslučitelná se životem. Další dvě nezletilé osoby byly se svým zraněním převezeny do nemocnice,“ potvrdil policejní mluvčí Jakub Kopřiva s tím, že podezřelá je žena.

„Kriminalisté ji zadrželi a nyní se případem usilovně zabývají. S ohledem na samotný počátek prověřování a probíhající úkony trestního řízení není možné poskytnout k případu žádné bližší informace,“ doplnil Kopřiva.

Drama se odehrálo v panelákovém bytě na sídlišti v okrajové části Doubí. Podle reportéra Práva z místa zde kriminalisté zajišťovali stopy až do osmé hodiny večer. Nikdo z oslovených nájemníků se nechtěl k tragédii vyjadřovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám