Hlavní obsah

Majitelku domu v noci probudily plameny, z vily stačila utéct

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Požár v rodinném domě likvidovali v noci na pátek hasiči v Rožnově pod Radhoštěm. Majitelka, která požár nahlásila, utrpěla popáleniny a nadýchala se zplodin hoření, záchranáři ji odvezli do nemocnice.

Foto: HZS Zlínského kraje

Požár v rodinném domě likvidovali v noci na pátek hasiči v Rožnově pod Radhoštěm.

Článek

„Čtyři jednotky hasičů v nočních hodinách zasahovaly v Rožnově pod Radhoštěm na ulici Dr. Milady Horákové, kde oznamovatelce krátce před druhou hodinou noční začalo hořet v obývacím pokoji rodinného domu,“ informovala mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Lucie Javoříková.

Foto: HZS Zlínského kraje

Požár v rodinném domě likvidovali v noci na pátek hasiči v Rožnově pod Radhoštěm.

Při příjezdu hasičů byla celá místnost v plamenech, ale podařilo se je rychle zlikvidovat. „Majitelka, která požár oznámila, byla v době příjezdu hasičů již mimo dům a v péči záchranářů, neboť se nadýchala zplodin hoření a byla lehce popálená. Zdravotnická záchranná služba ženu odvezla do nemocnice k dalšímu vyšetření,“ uvedla Javoříková.

Hasiči dům prozkoumali termokamerou. Během pátku bude probíhat šetření okolností vzniku požáru, ta ještě stejně jako výše škody nebyla stanovena.

Reklama

Výběr článků

Načítám