Hlavní obsah

Má to řešit můj táta, vyšší důstojník než vy dva? vyhrožoval opilý řidič hlídce

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Mladý pár, kterému v pondělí večer na benzínové pumpě poblíž Mikulova na Břeclavsku neunikl podivně se chovající řidič auta, dost možná zabránil tragédii. Řidič Fordu Mondeo, jehož jednání ovlivnil alkohol, skončil v rukou policie.

Má to řešit můj táta? vyhrožoval řidič hlídceVideo: Policie ČR

 
Článek

„Dvojice si v pondělí večer na čerpací stanici povšimla namol opilého šoféra, který na sebe upozornil tím, že mu dělalo velký problém zaplatit útratu. Jakmile pak usedl za volant a rozjel se, bylo jejich podezření bleskově potvrzeno. Řidič na silnici nebezpečně kličkoval, a dokonce najížděl na obrubníky a krajnice,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Ostravská žalobkyně se v práci silně opila, přijde o pětinu platu

Krimi

Vzápětí již svědci jeho exhibice vytáčeli číslo tísňové policejní linky, aby upozornili na jízdu fordu. V nedaleké obci muže zadržela hlídka policie. Nejprve se jim začal vymlouvat, že v žádném případě neřídil. Marně.

Opilý cizinec v Přerově ve snaze ujet naboural do auta policie

Krimi

Pak jako argument začal policistům vyhrožovat. Prý jestli to má řešit jeho táta, který má vyšší šarži než celá hlídka dohromady. Ani to nezabralo a nakonec se podrobil dechové zkoušce na alkohol. Nadýchal 2,17 promile. „Policisté navíc zjistili, že za stejný prohřešek má již několik měsíců soudem vyslovený platný zákaz řízení. Za trestné činy ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání mu nyní hrozí až několikaletý pobyt za mřížemi,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám