Hlavní obsah

Lupič se po přepadení v Praze převlékal v tramvaji. Roušku si ale zapomněl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dosud neznámý lupič přepadl před týdnem trafiku na pražském Žižkově. Odnesl si mimo jiné cigarety za tisíce korun. V tramvaji se před kamerou převlékl, aby nebyl poznat, roušku si však nenasadil.

Přepadení trafiky v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Muž ve středních letech přišel do trafiky v Seifertově ulice minulé úterý. Chtěl si vzít cigarety za osm tisíc korun s tím, že je chce pro kamaráda do vězení. Jenže pak se situace změnila.

Za sérii předvánočních krádeží dostal recidivista 8,5 roku

Krimi

„Muž zablokoval vstupní dveře do obchodu mopem a začal ženě za pultem vyhrožovat, že vyndá pušku, jestli se jen pohne,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Z pokladny podle něj vzal několik tisíc korun a i s cigaretami odešel. Škoda byla vyčíslena na 50 tisíc korun. Kriminalistům na následně podařilo nalézt záběry z tramvaje, kde si podezřelý převrátil bundu naruby, aby jej nebylo poznat. Tvář však zakrytou neměl, i když je to v MHD povinné. Na dalším záběru je před přepadením, kdy si kupoval čepici.

Barmana vzali po hlavě dřevěným hranolem. Za loupež v herně čeká dvojici vězení

Krimi

Muž je podle policie snědé pleti a zavalité, 160 cm vysoké postavy. Mluvil česky s romským přízvukem. „Kriminalisté pracují s domněnkou, že by muž mohl mít vztah k Žižkovu a hlavnímu nádraží, kde se před loupeží pohyboval,“ konstatoval Daněk s tím, že informace o jeho totožnosti přijme linka 158.

Foto: Policie ČR

Přepadení trafiky v Praze

Reklama

Výběr článků

Načítám