Hlavní obsah

Lupič s pistolí přepadl v Kladně obchod s oblečením

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Zatím neznámý pachatel přepadl s pistolí v ruce ve středu odpoledne v centru Kladna prodejnu s oblečením. Lupič zranil prodavačku, po činu ji zamkl v prodejně a utekl.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupič s pistolí přepadl v Kladně obchod s oblečenímVideo: Novinky

 
Článek

Muž se slunečními brýlemi na očích a s pistolí v ruce vešel do prodejny s převážně dětským oblečením v ulici ČSA okolo půl druhé odpoledne.

„Zatím nezjištěný pachatel pod pohrůžkou krátké střelné zbraně požadoval po majitelce vydání finanční hotovosti. Ta mu vydala finance v řádu několika tisíc korun.  Poté přepadenou ženu v provozovně zamkl,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Michaela Nováková.

K prodejně museli dorazit hasiči i záchranáři. Policisté nakonec sehnali klíče a dostali se dovnitř, aniž by vstupní dveře poškodili. Zraněnou prodavačku si převzali do své péče záchranáři a následně ji převezli do nemocnice.

„K popisu pachatele můžeme sdělit, že se jednalo o muže malé, štíhlé postavy, tmavé pleti, který měl na očích brýle a byl v černém oblečení. Mluvil plynule česky a používal při mluvení vulgarity,“ doplnila mluvčí.

Policisté nyní prosí veřejnost o pomoc. Lidé, kteří si všimli čehokoliv podezřelého, nebo viděli samotného pachatele, se mají obrátit na linku 158, případně na kteroukoliv policejní služebnu. Pachateli teď za trestný čin loupeže hrozí až desetileté vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám