Hlavní obsah

Lupič přepadl seniora, když si odemykal svůj byt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Kriminalisté pátrají po dosud neznámém lupiči, který 1. října přepadl seniora v jednom z ostravských domů. Lupič muže sledoval během cesty z nákupu a vešel s ním do domu, pak s ním jel výtahem, a nakonec ho přepadl při vstupu do bytu.

Podezřelý z oloupení senioraVideo: Policie ČR

 
Článek

„Při vstupu do domu šel v jeho těsné blízkosti a poté s ním nastoupil do výtahu, kde navázal komunikaci. Senior potom vystoupil z výtahu a šel ke svému bytu. Zřejmě neočekával žádný útok a otevřel si dveře. Neznámý muž k němu v tu chvíli zezadu přistoupil a fyzicky ho napadl. Následně se zmocnil peněženky s doklady, platební kartou a finanční hotovosti a z místa utekl,“ popsala skutek mluvčí policie Eva Michalíková.

Policii se podařilo získat videozáznam a záběry podezřelého a nyní žádají o spolupráci veřejnost, která by mohla muže poznat. „Žádáme veřejnost, která by mohla k totožnosti muže poskytnout jakékoliv informace, aby se obrátila na linku 158, případně na nejbližší policejní služebnu,“ dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z oloupení seniora

Lupič v Lovosicích přepadl seniorku opřenou o chodítko, skončil ve vazbě

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám