Hlavní obsah

Lehl si na Sokolovsku pod vlak. Policisté stále neznají jeho totožnost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolovským kriminalistům se stále nedaří zjistit totožnost muže, který dobrovolně ukončil svůj život zhruba v polovině listopadu pod jedoucím vlakem mezi Olovím a Hřebeny na Sokolovsku. Podle strojvedoucího měl stát na kolejích, a když uviděl přijíždět vlak, na koleje si lehl. Následně došlo ke střetu, který skončil smrtí neznámého muže.

Foto: Policie ČR

Oblečení mrtvého muže

Článek

„Kriminalisté provedli v Oloví a okolí řadu šetření, a to jak mezi místními obyvateli, tak například v řadě společností, ale bohužel zemřelého muže nikdo nepoznal,“ uvedl v pondělí mluvčí karlovarské krajské policie Jakub Kopřiva. „Muž dosud neznámé totožnosti u sebe neměl žádné osobní doklady ani například žádné jízdenky z vlaku či autobusu, které by ho spojovaly s nějakým místem či osobou,“ pokračoval.

Foto: Policie ČR

Oblečení mrtvého muže

„Muž tak mohl do Oloví či blízkého okolí přicestovat za prací a sebevraždu spáchat ještě dřív, než se stihl s někým seznámit. Další variantou je to, že muž tímto místem pouze projížděl a v Oloví mohl mít takzvanou mezizastávku,“ doplnil Kopřiva s tím, že mohlo jít také o cizince, který se do Oloví dostal úplnou náhodou.

Foto: Policie ČR

Podoba a oblečení neznámého muže, který skončil život na železniční trati u Oloví na Sokolovsku.

Vzhledem k tomu, že se kriminalistům dosud nepodařilo získat informace, které by vedly ke zjištění totožnosti, policie opětovně žádá širokou veřejnost o spolupráci. „Pokud vlakem sraženého muže poznáte na fotografii, obraťte se, prosím, neprodleně na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo tísňovou linku 158,“ vybízel Kopřiva.

Ke střetu došlo v pondělí 13. listopadu v půl páté ráno na železniční trati poblíž Oloví, přičemž vlak směřoval ke stanici Hřebeny. „Při střetu utrpěla osoba dosud neznámé totožnosti zranění neslučitelná se životem, kterým na místě bohužel podlehla,“ připomněl policejní mluvčí.

Foto: Policie ČR

Oblečení mrtvého muže

Sebevrah měl na sobě šedou bundu značky Southern, šedý svetr s červeným logem a černými a bílými pruhy značky Southern Territory, modré tričko značky Identic, šedé kalhoty značky HM s černým páskem, červené spodní prádlo a tmavě modré ponožky. Na levé ruce, konkrétně na hřbetu u palce, měl menší tetování ve tvaru srdce.

Mladík spáchal sebevraždu v pražském údolí

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám