Hlavní obsah

Krvavý masakr v jednom z plzeňských bytů skončil požárem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policisté v Plzni vyšetřují incident, který se stal v pátek kolem 15:00 v jednom z bytů v Barrandově ulici. Muž tam měl nožem napadnout ženu a dalšího muže. Následně byt zapálil. Oba napadení skončili v nemocnici, pět policistů se nadýchalo kouře a byli také hospitalizováni.

Foto: HZS Plzeňského kraje, Novinky

Hasiči zasahují u domu v Barrandově ulici, kde se odehrálo napadení nožem a následně vznikl požár

Článek

„Ženu ve velmi vážném stavu jsme převáželi na urgentní příjem do fakultní nemocnice a muže se středně těžkým zraněním na chirurgii,“ uvedla mluvčí krajské záchranky Maria Svobodová. Na místě zasahovalo několik posádek.

Foto: HZS Plzeňského kraje, Novinky

Vyhořelý byt, kde se odehrálo napadení nožem

Na tísňovou linku bylo podle ní nahlášeno napadení dvou lidí, před příjezdem výjezdových skupin byl ohlášen na místě i požár.

„Policisty zdravotníci ošetřili na místě a převezli je do nemocnice,“ dodala Svobodová. Útočníka podle zjištění Práva zadržela policie. Chtěl prchnout a vylezl na střechu, ale utéct se mu nepodařilo.

Hasiči z domu evakuovali 13 osob, nikdo z nich nebyl zraněn. „Vyšetřujeme násilný trestný čin. V tuto chvíli nikomu již žádné nebezpečí nehrozí,“ uvedla mluvčí policie Hana Kroftová.

Rvačku u Plzně utnul nůž, těžce zraněný muž skončil v nemocnici

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám