Hlavní obsah

Kriminalisté v Mimoni vyšetřují zneužívání nezletilých, rodině podezřelého rozbíjejí mstitelé výlohu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kriminalisté v Libereckém kraji prověřují okolnosti údajného mravnostní trestného činu, ke kterému mělo dojít v březnu v Mimoni na Českolipsku. Oběťmi mají být dvě nezletilé děti.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O případu informovala policie v rámci výzvy směřované k obyvatelům Mimoně. Kriminalisté je touto cestou žádali, aby vyčkali výsledků vyšetřování a aby jeho průběh nenarušovali útoky proti osobám, které jsou z trestného činu podezřelé, nebo proti jejich rodinným příslušníkům.

„Údajně mělo dojít k pohlavnímu zneužívání nezletilých, vyšetřuje to policie a rodičům jednoho z podezřelých už dvakrát rozbili výlohu jejich obchodu na hlavní třídě ve městě,“ řekl Novinkám starosta Mimoně Petr Král (ANO).

Mluvčí policie Ivana Baláková uvedla, že podrobnější informace k případu kriminalisté zveřejňovat nebudou s ohledem na to, že v něm jako poškození figurují dvě nezletilé děti. Upozornila také, že policie prověřuje i útoky proti podezřelým a jejich rodinám. „Takové jednání je protiprávní a několik incidentů tohoto charakteru už v Mimoni prověřujeme. Ty směřovaly proti dvěma mužům, kteří byli v oznámení označeni za pachatele mravnostního deliktu, a také proti jejich rodině,“ uvedla policejní mluvčí.

Skautský vedoucí odsouzený za zneužívání dětí na svobodě neobstál. Zbytek trestu si musí odpykat

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám