Hlavní obsah

Krejčířovu matku hlídá ochranka kvůli strachu ze msty

Právo, kij

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÝ TĚŠÍN

Kvůli obavám z další pomsty ze strany mafie začala hlídat matku Radovana Krejčíře soukromá ochranka. Manželka patrně zavražděného Krejčířova otce Lamberta se raději svěřila do rukou privátní bezpečnostní služby, než by spoléhala na ochranu od české policie.

Článek

Členové soukromé ochranky začali střežit vilu Krejčířových rodičů v odlehlé části Českého Těšína hned poté, co policie zatkla fotbalového bosse Jaroslava Starku. "Viděl jsem, že začali jejich dům obcházet už v úterý," vylíčil jeden ze sousedů.

Právě poblíž domu Krejčířových rodičů v Českém Těšíně zmizel před čtyřmi roky jeho otec Lambert, když jednoho rána odjížděl do práce. U vrat po něm zůstal stát pouze nezamčený automobil. Matka Krejčíře Naděžda nyní žije v domě sama. Sousedé se diví, že už dávno neopustila Českou republiku. Teď má velké obavy z další msty.

Krejčíř starší měl narozdíl od syna dobrou pověst

"Všichni členové Krejčířovy rodiny nyní mohou očekávat cokoliv. Vždyť se ví, že jedna z těch mafiánských skupin má na svědomí životy několika desítek lidí. Velkým rybám už bude jedno, jestli zabily jednoho člověka nebo zabijou další tři," konstatoval ostravský podnikatel, který ví, v jakém prostředí se uprchlý miliardář pohyboval a s kým obchodoval. Podle něho má Krejčíř pověst nespolehlivého obchodníka, který často své partnery podrazil. Podvést mohl i Starku, který si to pak s ním mohl chtít vyřídit únosem a zavražděním jeho otce Lamberta. Ten měl v Českém Těšíně oproti svému synovi pověst seriózního podnikatele a slušného člověka.

Krejčířova rodina byla hned po jeho zmizení přesvědčena, že ho unesli. To předpokládali i někteří vyšetřující policisté. "Zřejmě jim po únosu při převozu v kufru nečekaně exnul, tak ho pochovali na neznámém místě," konstatoval policista v souvislosti s faktem, že se ještě neobjevilo tělo. Podle ostravského podnikatele se už před dvěma roky hovořilo o tom, že by za zmizením Krejčířova otce mohl stát fotbalový boss Starka.

Matka Krejčíře, která v poslední době převzala řízení Těšínské tiskárny, kterou ještě před únosem řídil její manžel Lambert, se raději obrátila na soukromou ochranku. "Dneska nemůžete věřit nikomu, potom co všechno se u policie dělo a děje. Stačí zmínit Berdychův gang," poznamenal známý Krejčířů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám