Hlavní obsah

Kramný, kterému v Egyptě zemřely žena a dcera, vypovídal na detektoru lži

– Praha
Právo, hon

Výslechu na detektoru lži se ve středu podrobil Petr Kramný z Karviné. Egyptská i česká policie ho prověřují kvůli úmrtí jeho manželky a dcery během loňské dovolené v Egyptě.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policie se k údajnému výslechu Kramného nechce blíže vyjadřovat. „Zúčastněný byl vyslechnutý a k ověření věrohodnosti jeho výpovědi bylo provedeno fyziodetekční vyšetření,“ potvrdila mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Bližší podrobnosti odmítla sdělit. „Nikdy nekomentujeme dílčí úkony, které jsou realizovány v jednotlivých dnech, a nemáme k tomu důvod ani v tomto případě. Mohu pouze zopakovat, že prověřování pokračuje a nikdo nebyl obviněn,“ uvedla Holčáková.

Kramného šestatřicetiletá manželka a jejich osmiletá dcera zemřely na konci července v hotelovém pokoji v Hurgadě. Čech byl původně veden jako svědek, později se ale ocitl mezi podezřelými. Obviněn ale z ničeho nebyl.

Do Egypta původně s dcerou a manželkou dorazili na dovolenou, která skončila tragicky. Kramný odmítá, že by měl na úmrtí manželky a dcery podíl.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám