Hlavní obsah

Kamión vjel na opravovanou část Štěrboholské spojky, skončil v betonu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na Štěrboholské spojce v Praze havaroval v noci na středu kamión. Jeho řidič vjel z neznámých příčin na rekonstruovanou část silnice a poté naboural do betonových svodidel.

BEZ KOMENTÁŘE: Noční nehoda kamionu na Štěrboholské spojce v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v zúžení poblíž čerpací stanice u Štěrbohol. Řidič kamiónu jel od Průmyslové ulice směrem na Černý Most, ze zatím neznámých příčin přejel z jízdního pruhu na rekonstruovanou část silnice. Když si tam řidič všiml betonového panelu, začal prudce brzdit. Kamión se následně zlomil do tvaru číslice jedna a naboural do betonových svodidel.

Přivolaní hasiči zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem. Z kamiónu pak museli přečerpat naftu. Jak na místě sdělil řídící důstojník, hasiči nemuseli řidiče vyprošťovat. Kvůli svému zranění, které při nehodě utrpěl, však skončil v péči záchranářů. Ti ho následně převezli do motolské nemocnice.

Kvůli nehodě uzavřeli policisté Štěrboholskou spojku ve směru na Černý Most, a to na více než hodinu. Doprava byla odkláněna na Průmyslovou ulici.

Test na alkohol byl u řidiče kamiónu negativní. Přesné okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám