Hlavní obsah

Kamion nedal přednost motorkáři, který musel stroj položit. Zraněná je i spolujezdkyně

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Při nehodě na Kladensku se v úterý odpoledne vážně zranil řidič motocyklu. Podle policie motorkáři nedal přednost řidič kamionu, muž pak musel svůj stroj položit. Těžce zraněná je i jeho spolujezdkyně.

Nehoda kamionu s motorkářemVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala u obce Velké Přítočno kolem druhé hodiny odpoledne.

„Řidič kamionu, ročník narození 1973, odbočoval vlevo a přitom nedal přednost protijedoucímu motorkáři, který, aby zabránil čelnímu střetu, položil motorku,“ řekla Novinkám mluvčí policie Michaela Nováková.

Motorkář na Třebíčsku v zatáčce postupně narazil do tří aut, na místě zemřel

Krimi

Třiapadesátiletý řidič motorky i jeho 31letá spolujezdkyně utrpěli vážná zranění a museli být převezeni do nemocnice. Dechová zkouška byla u šoféra kamionu negativní. Příčinou nehody je podle policie nedání přednosti.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Havarovaná motorka na Kladensku

Motorkář ujížděl na D8 v protisměru, policie dálnici uzavřela

Krimi

K další nehodě motorkáře vyjížděli záchranáři kolem poledne do Kojetic u Prahy, kde se motocykl srazil s osobním autem. Motorkář byl v bezvědomí a stroj začal hořet.

„Muž byl s velmi vážným poraněním hlavy a mnohočetnými zlomeninami letecky transportován do ÚVN Střešovice,“ uvedla mluvčí záchranářů Petra Homolová.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Nehoda motorkáře u Kojetic

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám