Hlavní obsah

K autu bez řidiče se na Svitavsku hasiči prořezávali motorovými pilami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mimo vozovku skončilo ve středu ráno vozidlo po nehodě u Dolního Újezda na Svitavsku. Automobil zůstal doslova namáčknutý mezi kmeny stromů. Hasiči se k vozu ani nemohli dostat. Nakonec museli použít motorové pily. Proč bylo auto bez řidiče a bez registračních značek, nyní šetří policisté.

Foto: HZS Pardubického kraje

Nehoda na Svitavsku

Článek

O havarovaném voze jako první informoval na linku 158 projíždějící řidič. K nehodě došlo na silnici 2. třídy číslo 360 mezi Litomyšlí a Poličkou v lokalitě na Dolečkách.

„Jednalo se o vozidlo Nissan Qashqai, které bylo vjeté mezi stromy tak, že jsme museli požádat hasiče, aby se k vozidlu doslova prořezali motorovými pilami. Ve vozidle se nikdo nenacházel a z vozidla byly odstraněny i registrační značky,“ uvedla policejní mluvčí Markéta Janovská s tím, že po řidiči a případných spolucestujících pátrali v okolí vozu, a to včetně psovodů.

Foto: HZS Pardubického kraje

Nehoda na Svitavsku

„Nikoho se ale nepodařilo nalézt,“ dodala Janovská. Policisté nyní po řidiči i provozovateli vozu pátrají, současně prosí veřejnost o pomoc.

„Pokud byste měl někdo informace důležité pro objasnění této nehody nebo jste se během noci pohybovali po silnici 2. třídy 360 mezi Litomyšlí a Poličkou a mohli jste vidět buď samotnou havárii, nebo například osoby pohybující se po silnici, zavolejte nám na linku 158,“ žádá Janovská.

Nejdřív střet zrcátek, pak hromadná nehoda. Na jihu Čech bouralo šest aut, pro zraněné letěl vrtulník

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám