Hlavní obsah

„Jste se tam zasekl?“ Zloděje uvěznil kontejner na textil, strážníci zveřejnili video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Pokus ukrást si oblečení z kontejneru na textil nevyšel muži v Ostravě. Čtyřiačtyřicetiletému muži se ve sklopných dvířkách zaklínila noha a zůstal viset hlavou dolů dovnitř kontejneru. Ven mu pomohli strážníci s hasiči.

Muž se zasekl v kontejneru s oblečenímVideo: MP Ostrava

 
Článek

O tom, že nádoba na textil na Krmelínské ulici v obvodu Nová Bělá uvěznila zloděje, se městští strážníci dozvěděli v brzkých ranních hodinách.

„Hlídka po příjezdu objevila ve sklopných dvířkách zaklíněnou nohu muže, zbytek jeho těla byl uvnitř kontejneru. Muž naštěstí mohl dýchat a neměl žádné zdravotní komplikace,“ popsal mluvčí strážníků Jindřich Machů.

Městští policisté zloději nejprve pootevřením dvířek pomohli vyprostit zaklíněnou nohu, takže se muž dostal celým tělem dovnitř kontejneru. Odtamtud jej pak vyprostili strážníky přivolaní hasiči. „Za použití technických prostředků otevřeli uzamčené dveře kontejneru a umožnili tak nezraněnému muži vylézt ven,“ sdělil Machů.

V kontejneru na textil v Přelouči našli zaklíněného mrtvého muže

Krimi

Vniknutí do kontejneru zdůvodnil muž tím, že měl na sobě mokré oblečení a v nádobě na textil si chtěl najít suché. Strážníci oznámili mužovo jednání správnímu orgánu k projednání.

Během krátké doby je to ve městě už druhý případ záchrany zloděje z kontejneru na textil. Zhruba před měsícem vlezl výklopnými dvířky do obdobného kontejneru 41letý muž v Ostravě-Zábřehu. Pak už se mu ale nepodařilo dostat se ven a vyprostili jej opět přivolaní hasiči.

Strážníci varovali, že takovýto způsob vnikání do kontejnerů na elektroodpad či textil je velmi nebezpečný. „Kromě spáchání případného protiprávního jednání může v těchto případech dojít i k ohrožení zdraví či života,“ uvedli.

V kontejneru na textil v Praze se zasekl muž, našli ho mrtvého

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám