Hlavní obsah

Jihočeský farář, který utrpěl zranění v intimních partiích, upadl do bezvědomí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

jižní Čechy

Farář z jihočeské vesničky, který leží v nemocnici a má zranění v intimních partiích, je v bezvědomí. Podle zjištění Novinek se u něj objevily akutní zdravotní problémy, jež mohly k poranění vést.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Kněz minulou středu nepřišel na smluvenou schůzku, a tak starostka obce zavolala pomoc. Zdravotníci následně našli zakrváceného duchovního na faře. Několik důvěryhodných zdrojů Novinkám sdělilo, že měl uříznutý penis. Za zraněním však mohla stát náhlá indispozice. „Leží v bezvědomí na oddělení ARO. Bylo zjištěno poškození centrálního nervového systému, které je virového původu. Vzhledem k těmto okolnostem není možné zjistit, co se skutečně stalo,“ zdůraznil pro Novinky David Henzl, generální vikář českobudějovické diecéze, pod niž kněz spadá.

Potvrdil, že došlo také k poranění v intimních partiích. „Zdá se, že jejich rozsah není takový, jak psala média. Příčina není stále známa. Bohužel máme zatím málo informací,“ sdělil Henzl s tím, že den před událostí bylo duchovnímu fyzicky velmi špatně.

Podle několika oslovených lékařů by mohlo jít o akutní meningitidu či encefalitidu, která může v některých případech spustit i psychotický stav, při němž člověk například ublíží sám sobě.

Policisté vyloučili, že by zranění faráři způsobil někdo cizí. „Neprověřujeme jakékoliv protiprávní jednání,“ konstatoval mluvčí jihočeských policistů Jiří Matzner. Blíže situaci nechtěl komentovat.

Záhadné zranění jihočeského faráře. Měl amputovaný penis

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám