Hlavní obsah

Instruktor autoškoly na Vyškovsku poslal na žáka policii, protože byl opilý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyškov

Řidičský průkaz 33letému muži úřady před časem sebraly, protože v opilosti zavinil nehodu. Když jej po vypršení trestu chtěl zpět, usedl za volant autoškoly na Vyškovsku ve čtvrtek opět silně opilý.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ilustrační foto.

Článek

Třiatřicetiletému muži vypršel před nějakým časem trest v podobě zákazu řízení kvůli tomu, že zavinil dopravní nehodu. Rozhodl se, že ho chce zpět, a vydal se do autoškoly ke složení zkoušek, které jsou v těchto případech povinné.

„Na dopolední jízdu do autoškoly se dostavil na první pohled v pohodě. Když ale s instruktorem vyrazili do slavkovských ulic, silný alkoholový odér zavelel učiteli přivolat policejní hlídku,“ popsal mluvčí policie Bohumil Malášek.

Hlídka se dostavila vzápětí a muži provedla dechovou zkoušku. Ta ukázala hodnotu 2,52 promile v dechu. „Na navrácení řidičského průkazu tak bude muset muž zapomenout na mnohem delší dobu, než si myslel,“ uzavřel Malášek.

Reklama

Výběr článků

Načítám