Hlavní obsah

Hromadné nehody zastavily provoz na D1, D5 a D10

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Provoz na dálnicích D1 na Vysočině a na D10 u Mladé Boleslavi v pátek odpoledne zastavily kolize více vozidel. Na D1 ve směru na Brno bourala tři auta, přičemž se nehoda obešla bez zranění, na D10 ve směru na Liberec pět aut, kdy podle prvotních informací byli na místě zranění. Řidiči bourali rovněž na dálnici D5 na Berounsku.

Foto: ŘSD

Nehoda na 105. km dálnice D1 ve směru na Brno

Článek

Nehoda na dálnici D1 se stala na 105. kilometru za Větrným Jeníkovem na Jihlavsku, informovala mluvčí policie Jana Kroutilová.

„V současné době máme informace, že by se mělo jednat o nehodu s účastí tří vozidel. Nemělo by to být vážné,“ řekla Kroutilová k 17. hodině. Provoz na D1 se kvůli nehodě zastavil asi v 16:30, na dálnici se tvořily kolony. Provoz byl obnoven před 17:30..

Na D10 došlo ke střetu více vozidel u exitu u Mladé Boleslavi. Podle informací ČTK byli na místě zranění a jednalo se o srážku pěti aut, Ředitelství silnic a dálnic na svém webu Dopravniinfo.cz uvádělo kolizi čtyř vozidel.

V Karlových Varech zemřel motorkář po střetu s nákladním autem

Krimi

Dálnici policie uzavřela na 45. kilometru, kolona vozidel sahala v 17:30 ke 37. kilometru.

„Podle prvotních šetření došlo ke dvěma dopravním nehodám,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková. Při první nehodě nabouraly dva vozy, při druhé tři. Dechová zkouška u žádného z řidičů neukázala přítomnost alkoholu.

Provoz byl obnoven po 18:00.

Nehody i na D5

Další nehody komplikovaly provoz rovněž na dálnici D5 u Berouna, kde policie uzavřela přibližně na hodinu směr na Prahu kvůli třem srážkám, při kterých bouralo celkem sedm aut.

Na místě se zranili dva lidé, jeden z vozů skončil po střetu na střeše. Podle policie byl jeden z řidičů pod vlivem alkoholu.

Opilec bez papírů utopil auto v rybníku na Trutnovsku, pak odešel a napadl policistu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám