Hlavní obsah

Houkající sanitka se na Karlovarsku srazila s autem. Pro záchranářku letěl vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrov

Po srážce sanitního vozidla s osobním autem na světelné křižovatce v Ostrově na Karlovarsku byla zraněna záchranářka. Utrpěla zlomeniny obou dolních končetin, na místo pro ni letěl vrtulník. Lékař, který jel v sanitce, a řidič osobního vozu utrpěli lehká zranění. Pacientovi v umělém spánku se v sanitce nic nestalo.

Foto: HZS

Havarovaná sanitka

Článek

Podle svědků z místa nehody nedal řidič osobního vozidla přednost na křižovatce projíždějící sanitce se zapnutými majáky. Při nehodě se sanitní vozidlo převrátilo na bok. Přesnou příčinu nehody ale budou policisté dál vyšetřovat.

Foto: HZS

Havarovaná sanitka

Hasiči pomáhali s ošetřením zraněných osob, zajistili prostor nehody a také prostor pro přistání záchranářského vrtulníku. Po dobu záchranných prací, vyšetřování nehody a následného odtažení havarované sanitky byl provoz v okolí místa nehody zcela uzavřený. S naložením sanitky pomohli kolegové – drážní hasiči se svým vyprošťovacím speciálem.

Foto: HZS

Havarovaná sanitka

Převrácená houkající sanitka drhla bokem silnici, až jiskry létaly. Nehodu v Brně zachytila kamera

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám