Hlavní obsah

Hostinští v Přerově jsou ve střehu, vrátil se fantom a své triky naučil i syna

Právo, Miloslav Hradil
Přerov

Hostinští v Přerově jsou ve střehu. Po několikaleté odmlce tu začal restaurace opět obcházet šestačtyřicetiletý muž, který se nechá pohostit, aby pak obsluze sdělil, že nemá peníze. Už v minulosti dostal od restauratérů přezdívku Fantom. Tentokrát už podniky obráží i se svým třiadvacetiletým synem.

Článek

„Muž, který žije v jedné obci blízko Přerova, je pro nás již známou firmou. V minulých letech pravidelně obcházel podniky, kde se spokojeně najedl a dal si pár piv, aby následně obsluze oznámil, že nemá na zaplacení. Nějaký čas si dal pokoj, byl taky ve vězení kvůli krádeži, ale od konce minulého roku je znovu na scéně,“ řekl Právu ve středu zástupce ředitele Městské policie v Přerově Miroslav Komínek.

Podle nových zjištění se podle něj muž rozhodl zachovat jako řádný otec a začal předávat své těžce vydobyté životní zkušenosti svému synovi. „Jak se zdá, nepadlo jablko daleko od stromu a povedený synáček vyráží na neplacené večeře nejen s otcem, ale již i samostatně,“ uvedl Komínek.

Postrach přerovských číšníků podle něj v minulosti několikrát dobrovolně přivolal policejní hlídku a sám se udal ještě předtím, než si to s ním stihli vyřídit sami štamgasti či obsluha. „Naposledy jsme s ním měli co do činění v úterý,“ dodal zástupce ředitele přerovských strážníků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám